contact & route

(0488) 48 13 10

Programma

Rechtstreeks vanuit groep acht kom je onwennig Helicon binnen. En één ding is zeker: een paar jaar later verlaat je onze school als ervaren scholier.  Maar wat doe je in de tussentijd? Welke vakken volg je? Welke richting kies je? Hoe word je daarbij begeleid? Wat houdt het examen in? Die informatie kun je allemaal op de website terugvinden!

 

Helicon VMBO Kesteren is een school met alleen VMBO onderwijs. Je kunt bij ons leren op je eigen niveau: Basis, Kader, Gemengd of Theoretisch en daarna doorstromen naar een MBO opleiding naar keuze.

 

Veel vakken bij Helicon Kesteren krijg je in zogenaamde ‘leergebieden’. Dat is een groepje vakken bij elkaar. Die vakken werken nauw samen. Zo is duidelijk hoeveel die vakken met elkaar te maken hebben.

 

 

Kom kijken tijdens de Open dagen

Open dagen 2017:

Vrijdag 20 januari 18.00-21.00 uur

Zaterdag 21 januari 10.00-13.00 uur

 

Open dagen of Doedag gemist? Neem contact met ons op voor een afspraak voor een rondleiding en/of een persoonlijk gesprek.

 

Inschrijven klas 1

Als u nog geen inschrijfformulier heeft, kunt u dit telefonisch of per mail aanvragen.

 

 Inschrijven voor schooljaar 2016-2017 kan tot 10 maart 2017. Zoekt u na deze datum nog een plaats voor uw zoon/dochter of leerling? Neem dan even contact op met met Helicon.

 

Inschrijven klas 2,3 of 4

Als u uw zoon of dochter wilt laten instromen in klas 2,3 of 4 verzoeken wij u een afspraak te maken met de teamleider en de zorgcoordinator voor een persoonlijk gesprek.